• info@serviesspecialist.nl
  • Gratis verzending boven € 50,00
  • Veilig betalen via Mollie

Over Salt&Pepper

Home accessoires vormen de basis voor een mooie inrichting. Met de stijlvolle producten van Sat&Pepper kleed je je huis aan met een verfijnde elegantie voor elke gelegenheid.

Sinds de oprichting in 1995, staat met merk synoniem voor eigentijdse kook-, serveer- en deco artikelen waarbij innovatie, kwaliteit en betaalbaarheid centraal staan.

Salt&Pepper laat zich inspireren door mode- en designtrends van over de hele wereld en creëert interieuraccessoires die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Net zoals modeaccessoires een outfit compleet maken.

Het eindresultaat is de creatie van een persoonlijke stijl die je kan switchen bij elke stemming of gelegenheid waarin je verkeert!

Naast persoonlijkheid en creativiteit, staat Salt&Pepper ook voor betaalbaarheid. S&P biedt talrijke collecties met eigentijdse producten waarmee je je geliefkoosde thuis een persoonlijke toets geeft, zonder je portemonnee nodeloos te belasten. Met meer dan 70 verschillende collecties aan tafel-, decoratie- en keukenartikelen, kan je bovendien elke ruimte van je huis aankleden!

Decoratie Tips:
1.
Onderschat nooit de kracht van kleur. Voeg een paar  voorwerpen in één of twee kleurnuances toe aan je ruimte en je huis fleurt in no time op. Denk per seizoen,                 opvallend oranje, om je interieur een warme uitstraling te geven.

2. Om je inrichting aan het seizoen aan te passen zonder al te dure uitgaven te doen kan je lampen, vazen en kussens verwisselen om de belangrijkste trends in huis te halen. Het geeft een instant effect! In de winter is het altijd leuk om een paar plaids en kaarsen toe te voegen aan je interieur om een gezellige sfeer te creëren.

3. Wees niet bang om te experimenteren met motieven, kleuren en stijlen. Je inrichting is net als je kleding de perfecte manier om je individuele stijl te accentueren! En die kan elke dag of voor elke gelegenheid anders zijn.